Úvod Šicí stroje Šicí stroj Juki HZL-70HP-B/CE - NOVINKA, DOPRAVA ZDARMA

Šicí stroj Juki HZL-70HP-B/CE - NOVINKA, DOPRAVA ZDARMA

Foto

Dárek zdarma

Doprava zdarma

NÁŠ TIP
Cena vč. DPH
Skladem (1 ks ) 12 990 Kč

Vaše cena: 12 990 včetně DPH

Nákupem získáte: 1 290
Termín dodání (platba kartou/převodem): V pondělí 01.04.2024

Šicí stroj Juki HZL-70HP-B/CE
80 různých programů, můžete si vybrat mezi 6 programy na různé knoflíkové dírky, prošívání a dekorativní stehy, pro plné využití vaší kreativity. 6 přímých voleb stehů, volba nízkého/vysokého umístění jehly, navlékač jehly, vestavěná příručka stehů, tlačítko Start/Stop pro ještě snadnější šití.
HZL70 má vše pro spokojené a snadné použití, a jako všechny stroje značky Juki, je velmi výkonný a silný. Namotání cívky je tak snadné, že dosáhnete se svým šitím super rychlých výsledků.
Užijte si a vylepšete své rodinné šatníky, nebo vybavení domova jako jsou záclony, polštářky a další. Šicí stroj JUKI 70H je velmi výkonný, jednoduchý k použití a robustní, to vše za velmi přijatelnou cenu. Mezi 80ti dostupnými programy například najdete "opravný" steh, který vám během chvilky umožní zpevnit obnošené džíny, nebo jiné oblečení. Tlak nastavitelných nožek umožňuje dosáhnout perfektních výsledků bez ohledu na použitý materiál, ať šijete lycru, hedvábí, nebo kabátoviny, vždy budete mít švy profesionální kvality. Tlačítko Start/Stop se rozsvítí zeleně, když je stroj připraven k šití nebo je používán, červeně, pokud není připraven a oranžově, pokud je potřeba navít cívku. Páčka pro nastavení otáček motoru umožňuje šít extrémně pomalu v místech, kde je potřeba velká přesnost. Malý LCD displej zobrazuje vybraný steh a nastavení délky a šířky stehů, stejně tak polohu jehly. V ceně je navíc stručná příručka, kterou máte neustále k dispozici, abyste nemuseli ztrácet čas vyhledáváním v návodu. LED osvětlení je nastavené tak, že osvětluje pracovní plochu bez stínů a nepřehřívá se, navíc má dlouhodobou životnost. Pevný obal pro přenášení nebo uchovávání stroje.

Příslušenství:
- standartní patka
- zipová patka
- patka ozdobných stehů
- patka slepého stehu
- všívací patka
- knoflíková patka
- patka na knoflíkové dírky,
- malý šroubovák
- zarovnávač knoflíkové dírky
- průvodce
- cívky
- jehly
- pedál
- pomocný cívkový stojan pro šití s oddělenými jehlami
- pevný obal

Firma Juki je dnes velmi známá, jako celosvětový japonský výrobce průmyslových šicích strojů. Ale málokdo ví, že první šicí stroje, které firma Juki vyvinula, byly právě šicí stroje pro domácnost. Již v roce 1945 začala Juki vyvíjet vlastní šicí stroje pro domácnost a následně s těmito šicími stroji v roce 1947 přišla na trh a to jak v Japonsku, tak i v dalších zemích. Současně firma Juki s domácími šicími stroji začala vyvíjet i své vlastní průmyslové šicí stroje.
Vysoká kvalita šicích strojů Japonské značky Juki
V roce 1953 firma Juki začala prodávat průmyslové šicí stroje pod vlastní značkou Juki. Juki se vždy snaží přijít na trh se stroji, které mají vysokou kvalitu, inovaci a technické přednosti. Proto je značka Juki u průmyslových šicích strojů považována za představitele vysoké kvality, spolehlivosti a za strůjce nových technických a softwarových inovací a i díky tomu má stále vedoucí pozici na trhu se šicími stroji. Protože firma Juki vyrábí nejen mechanické části, ale vyvíjí a vyrábí i elektroniku a motory, tak mohou uživatelé využívat řady výhod, jistot a komfortu kvalit Juki při používání šicích strojů této značky.
Mnoho z technických a konstrukčních řešení, které firma Juki používá u svých průmyslových šicích strojů, používá také ve svých šicích strojů určených pro použití v domácnosti.
Zde je několik příkladu použití konstrukčního řešení šicího stroje pro domácnost, které firma Juki použila ze svých průmyslových šicích strojů a použila tuto technologii v domácím šicím stroji Juki:
- blokové podávání látky JUKI: látka je podávána podavačem/zoubky stejným způsobem jako u průmyslového stroje Juki
- rotační chapač (použito již v roce 1954),
- automatický odstřih nitě (použito již v roce 1978)
- navlékač nitě do jehly (použito již v roce 1978)
- automatické napětí nitě použila firma Juki ve svých strojích již v roce 1985.

Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, kde vyplníte klady nebo zápory. Maximálně můžete získat body za 5 hodnocení za každou objednávku.

Šicí stroj Juki HZL-70HP-B/CE - NOVINKA, DOPRAVA ZDARMA

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší

K vybranému produktu se hodí …

Kategorie

Aktuality

22.03.2024 - Měsíčník burda style - DUBEN 2024

Měsíčník burda style - DUBEN 2024

Detail aktuality

15.03.2024 - Uvažujete o koupi nového šicího stroje?

Uvažujete o koupi nového šicího stroje?

Detail aktuality

08.03.2024 - Podívejme se na letošní jarní trendy...

Podívejme se na letošní jarní trendy...

Detail aktuality

29.02.2024 - Přivítejme jaro!

Přivítejme jaro!

Detail aktuality
Všechny aktuality

Anketa

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro
Proč nakupovat u nás