Úvod BabyLock Overlocky Overlock BABYLOCK Victory BLS3 + DOPRAVA ZDARMA

Overlock BABYLOCK Victory BLS3 + DOPRAVA ZDARMA

Foto

Dárek zdarma

Doprava zdarma

NYNÍ
VÝHODNĚJI
Cena vč. DPH
Skladem (2 ks ) 25 990 Kč

Vaše cena: 25 990 včetně DPH

Termín dodání (platba kartou/převodem): V úterý 23.04.2024

Overlock BabyLock Victory BLS3 je úplnou novinkou pro podzim 2019 a s několika vylepšeními nahrazuje velmi úspěšného předchůdce Babylock Imagine. Babylock Victory je 2, 3 a 4-nitný spolehlivý domácí overlock a má diferenciální podavač, elektronicky řízený pohon, silný ořezávací systém, boční ořez nitě, regulaci délky a šířky stehu stehu, vestavěné vodítko stužky či pásky nebo rychloupínací univerzální přítlačnou patku, tzv. systém snap-on. Overlock šije rychlostí až 1500 stehů za minutu. Overlock Babylock Victory BLS3 umožňuje snadné vypnutí či zapnutí ořezávacího nože, který hladce a přesně ořízne jakoukoliv látku. Vedle jednoduché regulace délky stehu lze rovněž snadno regulovat automatické rolované lemy či rolované okraje v plném rozsahu.

Oproti předchůdci Babylocku Imagine BLE1AT má Victory vyšší zdvih patky (až 6 mm), čímž se dosáhlo snazší práce se silnými látkami nebo několika vrstvami látek. Délka stehu se snadno nastavuje pomocí otočného voliče délky stehu a automatického rolovaného lemu. Tento ovladač také obsahuje nastavení pro automatický rolovaný lem, který vysune vestavěný stehový prst pro zakončování rolovaným lemem. Dále Babylock Victory obsahuje 2x LED osvětlení, inovované výsuvné vedení nití, vylepšený ořezový mechanismus, vylepšený konvertor pro dvounitné šití a další funkce pro ještě lepší zážitek ze šití. Při blokování stroje pro navlékání stačí tlačítko pro zablokování smyčkovačů jen zmáčknout, nemusí se již držet po celou dobu.

Overlock Babylock Victory BLS3 má snadné blokování stroje pro navlečení smyčkovačů. Pouhým stiknutím tlačítka a otočením ručního kola dosáhneme spojení trubic smyčkovačů. Jakmile se takto stane, můžeme navléci smyčkovače v jakémkoliv pořadí, případně navléci přetrženou nit - nemusí se dodržovat pořadí nití při navlékání nebo při přetržení nitě převléknout všechny nitě.

Overlock BabyLock Victory BLS 3 je vybaven nejmodernějšími technologickými prvky. Vynikající inovací je patentované automatické navlékání smyčkovačů vzduchem Jet-Air Threading™, který odstraňuje problémy s navlékáním nití. Nově již stačí jen jednoduše zasunout konec nitě pro kterýkoliv smyčkovač do navlékacího portu a zmáčknout páčku. Proudící vzduch z navlékače Instant Jet-Air Threading™ navlékne nit jednoduše, rychle a místo uživatelky či uživatele. Každá švadlenka se tak může plně věnovat šití místo spousty práce s navlékáním, barevným značením a hromadami vodítek. Jehly se navlékají také pohodlně - automatickým navlékačem jehly.

Diferenciální podávání značka Babylock posunula na zcela novou úroveň přidáním podávacího mechanismu s jedním segmentem. Tento nově inovovaný mechanismus zajišťuje silnější podávání látky při vyrovnávání natahovacích nebo řasících se látek a zároveň přesnější řasení nebo pružení látek v případě, že to tak potřebujeme. Diferenciální podávání má velký rozsah v poměru 2-1 pro řasení a v poměru 3-4 pro napínání a zaručuje obsluze skvělé fungování na širokém sortimentu látek.

Zdvih přítlačné patky

se rozšířil až na 6 mm. Dalším nejmodernějším technologickým prvkem je patentované 100% automatické napínání nití Automatic Thread Delivery System™, které při šití zabezpečuje potřebné množství nitě pro 1 steh. Funkce automatického napínání nití dodává nit automaticky po stezích. Stroj vůbec nemá napínače! Zkrátka je již díky nejmodernějším technologiím nepotřebuje a díky této funkci odpadá nutné nastavování napětí. Potřebné množství nitě se přizpůsobuje druhu stehu. Stačí Vám tak zvolit steh a overlock automaticky přizpůsobí potřebné množství nitě dle vybraného stehu. Overlock BabyLock Victory BLS3 vytváří vyvážený steh při použití na jakékoli látce, jakoukoli nití a bez nutnosti ručně nastavovat napětí nití.

Patentované trubkové smyčkovače umožňují navlékání nití v libovolném pořadí.

Tento druh smyčkovače zajistí navlečení niti až do očka smyčkovače. Díky tomu lze začít prakticky okamžitě šít, ihned po navlečení stroje. Není třeba dodržovat pořadí navlékání nití a nevznikají žádné problémy při dovlečení niti. Tento druh smyčkovače umožňuje navlečení niti vzduchem, což Vám zajistí obrovskou úsporu času.

Dalším produktem z řady výrobce Babylock je overlock Eclipse BLE1DX, který má o něco méně funkcí, ale je také u švadlenek velmi oblíbený. K oběma produktům však potřebujete běžný šicí stroj, který Vám poskytne komfort běžného rovného šítí, přišívání zipů, gumy, knoflíků, prýmků, apod. Pokud začínáte se šitím, tak doporučujeme pořídit si Knihu o šití, která podá podrobný návod, jak na to. Praktické jsou také doplňky pro šití, které Vám usnadní práci nebo kazety na šicí potřeby, které zajistí pořádek v šicích potřebách. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Značka BABY LOCK
Typ Victory BLS3
Kategorie top model

Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, kde vyplníte klady nebo zápory. Maximálně můžete získat body za 5 hodnocení za každou objednávku.

Overlock BABYLOCK Victory BLS3 + DOPRAVA ZDARMA

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší

K vybranému produktu se hodí …

Všechny kategorie

Aktuality

22.03.2024 - Měsíčník burda style - DUBEN 2024

Měsíčník burda style - DUBEN 2024

Detail aktuality

15.03.2024 - Uvažujete o koupi nového šicího stroje?

Uvažujete o koupi nového šicího stroje?

Detail aktuality

08.03.2024 - Podívejme se na letošní jarní trendy...

Podívejme se na letošní jarní trendy...

Detail aktuality

29.02.2024 - Přivítejme jaro!

Přivítejme jaro!

Detail aktuality
Všechny aktuality

Anketa

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro
Proč nakupovat u nás