Úvod BURDA Časopis speciál Burda Best of 01/2022 Topy a halenky

Časopis speciál Burda Best of 01/2022 Topy a halenky

Cena vč. DPH
Tento produkt momentálně není skladem a je neprodejný

Časopis speciál Burda BEST OF 1/2022 Topy a halenky

Nový časopis Burda Speciál Burda BEST přináší to nejlepší z nových střihů pro jarní a letní horní části oděvů, protože to jsou ty, kterých si každý všimne nejdříve. První číslo speciálu Burda Best of pro rok 2022 je zaměřeno na blůzky, košile a tílka všeho druhu. Šestnáct pečlivě vybraných střihů užijete v práci, doma nebo na dovolené a jistě se stanou pevnou součástí vašeho šatníku. Toužíte po naprostém originálu? I letos frčí batika, neváhejte si tedy vytvořit látku se vzorem, který nebude mít žádná jiná!

Seznam střihů Burda Best Of 1/2022:

KORZETOVÝ TOP S DEKOLTEM VE TVARU SRDCE, TRIČKO S KULATÝMI ROZPARKY, TRIČKO S VODOROVNÝMI PRUHY, HALENKA SE ZAVINOVACÍ OPTIKOU ZAVINOVACÍ, HALENKA SE ZAOBLENÝM ŠŮSKEM, TRIČKO S HLUBOKÝM VÝSTŘIHEM NA ZÁDECH, HALENKA S VELKOLEPÝM ZÁHYBEM, TRIČKO S MĚKCE VYKROUŽENÝM SEDLEM, TRIČKO S TUNÝLKEM NA ŠŇŮRKU, HALENKA SE STOJÁČKEM, PRUHOVANÁ HALENKA S VYSOKÝMI MANŽETAMI, ELEGANTNÍ TOP S AMERICKÝMI PRŮRAMKY, HALENKA S RÝŠKY Z KRAJKOVINY, LILA HALENKOVÝ TOP S VÁZAČKAMI, TOP SE ŠPAGETOVÝMI RAMÍNKY, LEHKÁ TUNIKA S NABRANÝMI RUKÁVY

Pusťte se s chutí do šití nových modelů! Nové vydání časopisu je inspirací pro všechny šikovné švadlenky. Více než 16 módních střihů a kreativních nápadů pro Váš jarní a letní šatník. Připravte si krásnou látku, šicí stroj, kopírovací papír, nůžky, špendlíky a krejčovský metr a pusťte se do šití. Přejeme hodně radosti a štěstí při tvorbě. Speciál Burda Best of 01/2022 tentokát věnovaný nejoblíbenějším halenkám, topům a blůzek v prodeji již od 9. února 2022!

Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, kde vyplníte klady nebo zápory. Maximálně můžete získat body za 5 hodnocení za každou objednávku.

Časopis speciál Burda Best of 01/2022 Topy a halenky

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Všechny kategorie

Aktuality

22.03.2024 - Měsíčník burda style - DUBEN 2024

Měsíčník burda style - DUBEN 2024

Detail aktuality

15.03.2024 - Uvažujete o koupi nového šicího stroje?

Uvažujete o koupi nového šicího stroje?

Detail aktuality

08.03.2024 - Podívejme se na letošní jarní trendy...

Podívejme se na letošní jarní trendy...

Detail aktuality

29.02.2024 - Přivítejme jaro!

Přivítejme jaro!

Detail aktuality
Všechny aktuality

Anketa

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro
Proč nakupovat u nás