Úvod BURDA Měsíčník Burda ČERVENEC 2022

Měsíčník Burda ČERVENEC 2022

Cena vč. DPH
Tento produkt momentálně není skladem a je neprodejný

Měsíčník Burda ČERVENEC 2022

Červencové vydání časopisu Burda Style přináší na 98 stranách inspiraci a nápady na šití pro nadcházející horké letní dny v předstihu, abyste si nové šaty stihli včas ušít. V červencovém vydání naleznete námořnický styl ve zcela novém pojetí, retro look šatů na ramínka inspirovaných originálem z roku 1961, přírodní materiály v kombinaci s působivými odlesky, růžovou a žlutou pro dobrou náladu a hezky rozzářenou tvář, pro děti ve velikostech 104-128 šatičky, sukně, tričko a šortky na prázdniny, v módě Plus párty modely ke kombinování. Čtenářky chystající se na dovolenou ocení modely tuniky s přinechanými rukávy a žakárového kabátku s nakládanými kapsami ve škole šití. V prázdninovém speciálu naleznete návod na pouzdro na brýle, taštičku na mobil a kšilt proti sluníčku. Než přijde doba letních prázdnin a dovolených, ušijte si Váš oblíbený model ve volnočasovém, společenském i business ladění. Kromě střihů a módních nápadů v časopise Burda Style 7/2022 najdete i příjemné čtení a spoustu praktických rad.

Začněte se připravovat v předstihu na léto. Potřebovat budete zajímavé materiály z naší nové kolekce halenkovin, úpletů a šatovek na halenky a šaty, na saka se hodí směsové kabátové látky , kalhoty a sukně můžete ušít ze vzorovaných šatových materiálů. Na svatební šaty máme pro Vás připravenou kolekci svatebních krajek, saténů a závojových tylů. Obraťte se na nás s důvěrou a my Vám rádi poradíme s výběrem vhodné látky.

Začínáte se šitím? Pak si spolu s časopisem objednejte knihu Šití, ve které naleznete podrobné návody a rozkresy od A do Z. Potřebovat budete také kvalitní šicí stroj a overlock, který Vám usnadní začišťování krajů a švů. Kvalitní nůžky pro nastříhání látky, popisovače pro označení švů a střihu, kvalitní strojové jehly, kazetu na šití pro uložení potřeb, módní knoflíky, zipy a textilní galanterii pro snadné šití. Veškerý sortiment látek a doplňků pro kvalitní a snadné šití naleznete na našich stránkách www.vseprositi.cz.

Ukažte nám svůj nový model na našem facebooku pro inspiraci ostatním.

Časopis Burda obsahuje pracovní návody, tabulky měr a velikostí, slovníček ke střihům, tiráž, adresář.

Běžná cena Kč 149,90, akční cena v našem obchodě je Kč 119,-

Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, kde vyplníte klady nebo zápory. Maximálně můžete získat body za 5 hodnocení za každou objednávku.

Měsíčník Burda ČERVENEC 2022

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Všechny kategorie

Aktuality

22.03.2024 - Měsíčník burda style - DUBEN 2024

Měsíčník burda style - DUBEN 2024

Detail aktuality

15.03.2024 - Uvažujete o koupi nového šicího stroje?

Uvažujete o koupi nového šicího stroje?

Detail aktuality

08.03.2024 - Podívejme se na letošní jarní trendy...

Podívejme se na letošní jarní trendy...

Detail aktuality

29.02.2024 - Přivítejme jaro!

Přivítejme jaro!

Detail aktuality
Všechny aktuality

Anketa

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro
Proč nakupovat u nás