Úvod Speciál Burda EASY PODZIM/ZIMA 2019/2020

Speciál Burda EASY PODZIM/ZIMA 2019/2020

Cena vč. DPH
Tento produkt momentálně není skladem a je neprodejný

Speciální vydání časopisu Burda EASY pro nadcházející podzim a zimu 2019-2020 přináší snadné střihy na (pod)zimní období roku vhodné i pro úplné začátečnice. Toužíte objevit krásu doma šitých modelů, a se šicím strojem se teprve učíte? Těšte se na podrobné ilustrace a návody krok za krokem. V tomto čísle jsou navíc všechny střihy v příloze zjednodušené natolik, že je není třeba překreslovat pomocí kopírovacího papíru, stačí je jen vystřihnout podle linie odpovídající zvolené konfekční velikosti!

V jednoduchosti je krása! Nadčasové modely ve velikostech 34 – 44 budou snadné na ušití, ale zároveň lichotivé, originální a vytvoří neokoukané kombinace se zajímavými detaily. Časopis pro kreativní ženy s duší módní návrhářky. Vytvořte si svůj osobitý styl oblékání díky celé kolekci základních střihů na kalhoty, sukně, šaty, halenky i kabátky v novém speciálu Burda Easy na sezonu chladnou (pod)zimní sezónu! Mimořádně zdařilé a módní jsou bundičky a sukně s rýšky, etno vesta, pohodlná mikina, trička, legíny a mnohé další modely k vlastnímu ušití. Potřebovat už jen budete kvalitní a módní látku, šicí stroj a overlock, nůžky a praktické doplňky pro šití. Přejeme hodně štěstí a radosti při tvorbě vlastního modelu.

Speciální čísloBURDA EASY PODZIM/ZIMA 2019 vyšlo 29. 8. 2019

Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, kde vyplníte klady nebo zápory. Maximálně můžete získat body za 5 hodnocení za každou objednávku.

Speciál Burda EASY PODZIM/ZIMA 2019/2020

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Kategorie

Aktuality

22.03.2024 - Měsíčník burda style - DUBEN 2024

Měsíčník burda style - DUBEN 2024

Detail aktuality

15.03.2024 - Uvažujete o koupi nového šicího stroje?

Uvažujete o koupi nového šicího stroje?

Detail aktuality

08.03.2024 - Podívejme se na letošní jarní trendy...

Podívejme se na letošní jarní trendy...

Detail aktuality

29.02.2024 - Přivítejme jaro!

Přivítejme jaro!

Detail aktuality
Všechny aktuality

Anketa

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro
Proč nakupovat u nás