Úvod Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

Firma Vojtěch Kulhánek s.r.o. se zavazuje ochraňovat Vaše osobní údaje a respektovat Vaše soukromí.

Firma Vojtěch Kulhánek s.r.o. se sídlem na třídě Karla IV. 662/16 v Hradci Králové (dále jen „správce“) je správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“)

Osobní údaje, které shromažďujeme a proč je potřebujeme

Firma Vojtěch Kulhánek s.r.o. jako online prodejce sportovních potřeb shromažďuje tyto osobní údaje pro potřeby vyřízení Vaší internetové objednávky, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, informací o dopravě a doručení zboží, pro případ reklamace či výměny zboží, případně informací, které od nás žádáte a které nám při sjednání Vaší online objednávky sami poskytnete, a to v následujícím rozsahu:

  • Jméno a příjmení
  • Fakturační adresa
  • Doručovací adresa
  • Telefonní kontakt
  • E-mailový kontakt  

Pokud nám pro vyřízení Vaší objednávky zboží nebo služeb sdělíte Vaše osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi Vaší osobou, naší společností a přepravcem, kterého jste si při sjednání objednávky v naší aplikaci vybrali jako zprostředkovatele přepravy

  1. Česká pošta, CZ47114983 
  2. DPD, CZ06540996
  3. Uloženka, CZ61329266

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v tomto rozsahu přijímáte.

Zabezpečení osobních údajů

Firma Vojtěch Kulhánek s.r.o. se zavazuje k ochraně a zabezpečení Vašich osobních údajů. Abychom uchovali údaje v bezpečí, používáme množství různých počítačových zabezpečovacích postupů, technologií a fyzických kontrol k tomu, abychom ochránili Vaše osobní údaje před neoprávněným zneužitím. Přístup udělujeme pouze našim zaměstnancům, kteří jej potřebují, aby mohli vykonávat své pracovní povinnosti. Zatímco podnikáme příslušná organizační a technická opatření, je nutné vzít na vědomí, že nemůžeme zaručit bezpečnost osobních údajů, které nám odesíláte prostřednictvím sítě internet.

Jak dlouho používáme osobní údaje

Vaše osobní údaje si neponecháme déle, než je nezbytné, jak dlouho, závisí na několika podstatných faktorech:

  • Zda existuje právní (regulační) důvod pro jejich uchování (např. plnění ze smlouvy, plnění ze záruk, apod.), zkráceně proč je shromažďujeme
  • Jaké je jejich stáří, neboli doba nezbytná k výkonu práv a povinností vyplývající ze smluvního vztahu. Všeobecně lze říci, že data jsou z výše popsaných důvodů shromažďována na dobu přibližně 3 let, nebo do doby než zákazník sám požádá písemně o vymazání svých dat z naší databáze. Pokud si přejete svá data smazat, zašlete nám prosím Vaši žádost doporučeným dopisem na adresu firmy Vojtěch Kulhánek s.r.o. (doporučená forma doručení písemnosti, aby se minimalizovalo riziko zneužití). Ke smazání dat dojte neprodleně, nejpozději však do 15 dnů od doručení Vaší žádosti.

Přístup k osobním údajům a Vaše práva s tím spojená

V případě, že jste se registrovali na našich e-shopech www.vseprokolo.cz nebo www.vseprositi.cz, pak máte možnost Vaše osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat ve Vašem uživatelském profilu, prohlížet a editovat Vaše osobní údaje, které jste nám již v minulosti poskytli. Dále máte možnost nám sdělit, zda chcete získávat informace o našich produktech nebo službách. Poskytujeme Vám také možnost v profilu změnit, že již si nepřejete dostávat od nás nevyžádané materiály pro přímý marketing a uděláme vše, abychom takové žádosti respektovali.

Vaše práva v souladu s nařízením GDPR uvádíme souhrnně:

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR
  • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
  • právo odvolat souhlas se zpracováním v písemné formě doručené doporučeně na adresu správce osobních údajů (doporučená forma doručení písemnosti, aby se minimalizovalo riziko zneužití).
  • podání stížnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů. V tomto případě bychom rádi dostali příležitost vyřešit Vaše případné stížnosti či námitky ke zlepšení našich služeb, nicméně máte právo si stěžovat přímo Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, tel. +420 234 665 111, email posta@uoou.cz, www.uoou.cz   

Cookies

Při procházení našich webových stránek www.vseprokolo.cz a www.vseprositi.cz zaznamenáváme Vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby. Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě Vašeho souhlasu. Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat. 

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

Firma Vojtěch Kulhánek s.r.o. získává Váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich následným zpracováním dle Vašich dispozic sjednaných na našich webových stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat Vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat Vás jako našeho váženého zákazníka.

Provozovatel webových stránek:

Vojtěch Kulhánek s.r.o., třída Karla IV. 662/16, 500 02 Hradec Králové

Tel.: 495 220 411, e-mail: info@vseprokolo.cz, IČO 25271989, DIČ CZ25271989

Kategorie

Aktuality

11.09.2018 - Filtrování barev

Filtrování barev

Hledáte konkrétní barvu krajky nebo saténu? Využijte barevné filtry...

Detail aktuality

28.08.2018 - Střihy BURDA podzim/zima 2018

Střihy BURDA podzim/zima 2018

Nová kolekce střihů BURDA pro nadcházející (pod)zimní sezónu

Detail aktuality

14.08.2018 - Nová kolekce metráže pro léto 2018

Nová kolekce metráže pro léto 2018

Poslední novinkové šatovky, úplety a další látky pro letní modely

Detail aktuality

23.07.2018 - Speciální vydání časopisu se střihy Burda 2018

Speciální vydání časopisu se střihy Burda 2018

Burda EASY, Burda KIDS a Burda PLUS 2018 právě v prodeji!

Detail aktuality
Všechny aktuality

Anketa

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro

Hodnocení obchodu Všeprošití.cz na Zboží.cz
Proč nakupovat u nás