Úvod Střih Burda číslo 6966 Originál z let 1970-75

Střih Burda číslo 6966 Originál z let 1970-75

Foto
Cena vč. DPH
Tento produkt momentálně není skladem a je neprodejný

Střih Burda číslo 6966 - Originál z let 1970-75

Chystáte se na party s požadavkem na oblečení z let sedmdesátých? Přinášíme Vám originální střih na sukni z doby 1970-1975.

- úroveň obtížnosti šití: snadná

- balení střihu obsahuje velikosti: 32 - 42

- doporučený materiál pro šití: bavlna, viskoza, krep, riflovina, apod.

- výrobce střihu: Burda (SRN)

- materiál střihu: kvalitní křídový papír

Jaké velikosti střihy Burda obsahují v balení? Vámi zakoupený střih Burda obsahuje vždy více velikostí najednou. Údaj o velikostech střihu naleznete na přední straně střihu. V samotné střihové příloze naleznete vyznačeny linie pro všechny velikosti, které střih obsahuje. Pokud by Vaše míry neodpovídaly údajům v tabulce (viz níže), můžete střih Burda jednoduše upravit, aby velikost zcela odpovídala Vašim mírám. Střihy Burda neobsahují švové přídavky a záložky, ty je nutné přidat dodatečně při překreslování dílů na látku. Práci Vám můžou usnadnit přídavná pravítka na švy.

Jak jsou vytvářeny a konstruovány střihy z kolekce zn. Burda? Střihy Burda jsou vytvářeny a konstruovány pro standartní výšku postavy 168 cm. Jste-li vyšší nebo nižší postavy, doporučujeme střih upravit podle Vaší vlastní výšky. V kolekci střihů Burda naleznete také kolekci označenou jako "Miss petite" - "Krátké velikosti", která obsahuje střihy speciálně upravené pro ženy s postavou kolem 160 cm.

Jak zachovám střih pro další použití? Pokud střih chcete zachovat i pro pozdější použití, pak střih nerozstříhejte. Střih doporučujeme jednoduše překreslit na hedvábný papír zn. Burda. S překresleným střihem následně pracujeme na látce. Původní střih Vám tak zůstane zachován pro další použití ve všech velikostech.

Jak přenesu linie střihu na látku? Na Vámi vybranou látku položte kopírovací papír zn. Burda. Střihový díl položte na kopírovací papír a všechny linie střihu proznačte kopírovacím rádlem. Linie střihu se tímto způsobem překopírují na látku. Tímto způsobem již není potřeba střih překreslovat na látku. Můžete přistoupit k nastříhání látky a šití modelu.

Jakou velikost střihu potřebuji? Vaši velikost naleznete v originální velikostní tabulce zn. Burda (zdroj firma Burda Německo).




Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, kde vyplníte klady nebo zápory. Maximálně můžete získat body za 5 hodnocení za každou objednávku.

Střih Burda číslo 6966 Originál z let 1970-75

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Kategorie

Aktuality

15.03.2024 - Uvažujete o koupi nového šicího stroje?

Uvažujete o koupi nového šicího stroje?

Detail aktuality

08.03.2024 - Podívejme se na letošní jarní trendy...

Podívejme se na letošní jarní trendy...

Detail aktuality

29.02.2024 - Přivítejme jaro!

Přivítejme jaro!

Detail aktuality

16.02.2024 - Speciál Burda Pletení 01/2024

Speciál Burda Pletení 01/2024

Detail aktuality
Všechny aktuality

Anketa

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro
Proč nakupovat u nás